DIVERSE

GRÆNSEFORENINGEN SØNDERBORG

MAILLISTE

Grænseforeningen Sønderborg har oprettet en mailliste, vi benytter, når vi vil annoncere arran-gementer.

Det sparer på de økonomiske ressourcer og er en hurtig vej til kontakt til medlemmerne.

Ønsker du at komme på denne liste, så send blot en mail til Kirsten Fanø: kifanoe@gmail.com

Følg desuden med på vores hjemmeside www.graenseforenigen-sonderborg.dk.

FLAGNING VED SLOTSKAJEN

Dannebrog har nu vajet ved Slotskajen i to år. Det har kun kunnet lade sig gøre ved frivilliges hjælp. En stor tak til flaggasterne!

Er der nogen, der gerne vil være behjælpelig med flaghejsningen, kan man melde sig på mail: kifanoe@gmail.com eller på mobil

BRÆTSPIL OM 1864

I anledning af 150-året for Slaget på Dybbøl udgiver Grænseforeningen brætspillet ”1864”. Det er vores håb, at spillet bliver et spil for hele familien, og at det kan være med til at formidle kendskab til de skæbnesvangre begivenheder i Sønderjylland i midten af 1800-tallet.

Spillet kan købes på:

Grænseforeningens webshop

Medlemspris: 249 kr. plus porto (husk at oplyse medlemsnr.)

Ikke-medlemmer: 299 kr. plus porto

Galleri klik her